PeiShan!
Saturday, May 16, 2009 @
1. What is your full name ?
Ans : Lim Pei Shan
2. Do you like your name ?
Ans : Okok la
3. How long do you like a person you currently like ?
Ans : Not sure
4. Have you kiss anyone before ?
Ans : No
5. Did you cry today ?
Ans : What for ?
6. What are you doing at 8am this morning ?
Ans : Eating breakfast
7. What are you doing at an hour ago ?
Ans : Playing DS
8. What are you doing rite now ?
Ans : Typing and thinking
9. Who last text you ?
Ans : Rebecca
10. Have you told someone i love you today ?
Ans : No
11. Are you missing anyone now ?
Ans : Idk
12. Any plan for tomorrow ?
Ans : Currently no
13. What is the reason you last cry ?
Ans : Fotget
14. Anyone you want to be with right now ?
Ans : Maybe
15. Have you kiss anyone that start with 's' ?
Ans : No
16. Do anyone make you smile today ?
Ans : Idk
17. Name anyone that start with 'z' ?
Ans : Zulaita
18. Which friend of you stay near you ?
Ans : Qing wen
19. Do you prefer call or text ?
Ans : Text
20. Do you prefer today or yesterday ?
Ans : Yesterday
21. Can you live a day without handphone and television ?
Ans : Hanphone,cannot, television ,can
22. Are you mad with anyone right now ?
Ans : Of course
23. Do you think relationship is worth it ?
Ans : Maybe or maybe not
24. Who is the last person you visit in the hosptial ?
Ans : Forget le
25. Who give you the last or second hug ?
Ans : Idk
26. What is the last msg in your handphone say ?
Ans : Anything,
27. Do you hate anyone ?
Ans : From?
28. Who was the last person you call ?
Ans : Belinda

I want these people to do :
-Belinda
-Ching ying
-Rebecca
-Wan ling
-and these who want to do

Th' Girl
My name is PeiShan , This is my big name .
Currently studying in Fajar Sec .
3A3'11 is Loved .(:
14+ 22 MARCH , I want PRESENTS !
Can add me in MSN , lim_peishann96@hotmail.com .
Love me ? Stay and Enjoys .
Hate me , Click the red box above or Click "Ctrl+W" or click here . (:
You spam , I ban , Is simple enough .
Copycats are to be out of here !
No Ripping , No Spamming and No Copying .
My blog is Copyrights © , So u better don't copy anything from here .
Lastly , Tag before you leave .(:
Please tag with your big big name . Everyone have a name .
Don't be a scarycat and not put your Big name down here . Respect my blog and yourself . ENJOYS !!:D
Don't click here!

Website Counter
Orvis Coupon Code


Visitor now .

Underline Bold Italic Strikeout

Talk It Out
ue spam , i ban . :D

cbox recommended .


Loves
Gans :D

Adeline ♥♥ Sweetie(190710)
Alina ♥♥ Sweetheart(250610)
ChewYee ♥♥ Mei
ChingYing ♥♥ Mei
Danny ♥♥ Papa(060210)
Dionne ♥♥ Mei
Jaslyn ♥♥ Mei(300510)
Jansonn ♥ Di(230810)
JiaYi ♥♥ Mei
JiFa ♥♥ Di
Joyce ♥♥ Mei
Natalie ♥♥ Jie(070210)
SiMin ♥♥ Baby
QingWen ♥♥ Jie
Rebecca ♥♥ Mei
RyanChan ♥♥ Di
YaHui ♥♥ Jie(130709)
YanTing ♥♥ Bestie/Mei(130709)
YiMin ♥♥ Mei(221109)

AudiGans :D
Aaron ♥ Kor(130810)
Alex ♥ CandyBaby
BiWen ♥ Jie(190710)
Brandon ♥ Kor(120510)
Cheryl ♥♥ Sweetsweet(130810)
Daryl ♥ Kor(230810)
Edwin ♥ Bestie(130810)
Emily ♥♥ GF(190710)
Felicia ♥♥ Mei(120510)
Gavan ♥♥ Kor
Hilda ♥♥ BabyPill(130810)
Janice ♥♥ Lovey(250810)
Jason ♥ Kor(170910)
JiaHao ♥ Tianxin(130810)
JieYing ♥♥ Twinneh(230810)
Kelvin ♥ Kor(300810)
Nicole ♥♥ Mamee(190810)
Nicky ♥ Di(120510)
Rachel ♥♥ Precious(190710)
Rinee ♥♥ BlackandWhite
Shannice ♥♥ Darling(290810)
SoonKiat ♥ Sotsot(250810)
WeiLie ♥ Kor(230810)
Whitney ♥♥ Jie
YaXian ♥♥ Mei

Friends :D

Afiqah ♥ Friend
Angel ♥ Friend
AnQi ♥ Friend
Atikah ♥ Classmate
Belinda ♥ Friend
Brian ♥ Friend
Candy ♥♥ GoodFriend
Catherine ♥♥ GoodFriend
Celeste ♥ HabboFriend
Cherry ♥♥ GoodFriend
Durga ♥ Friend
Effie ♥♥ Bestie
Emily ♥♥♥ Cousin
Faiqah ♥ Friend
Georgean ♥♥ Bestie
Hanna ♥ Friend
Hazwani ♥ Friend
HuiChing ♥♥ Bestie
HuiMin ♥♥ Bestie
Jasmine ♥ Friend
Jennie ♥ Friend
JiaMin ♥♥ Bestie
JinWen ♥ Friend
Joan ♥♥ GoodFriend
Jolene ♥ Friend
JunWei ♥♥ GoodFriend
JunYi ♥ Friend
JunYik ♥♥ GoodFriend
Kathirvell ♥ Friend
Katy ♥♥ AudiFriend
Linda ♥ RewujieFriend
Maggie ♥ Friend
Nadzirah ♥ Friend
Nurul ♥ Friend
PeiQi ♥ Friend
Sangeetha ♥ Friend
Sherry ♥♥ Bestie
ShiMin ♥ Friend
Syuhada ♥ Friend
Vanessa ♥♥ GoodFriend
Wanling ♥♥ Friend
XinYi ♥♥♥ Cousin
XinYu ♥ Friend
XinYue ♥♥♥ Cousin
YanLi ♥♥♥ Cousin
YiHui ♥♥ GoodFriend

Taqq me if you are not tagged (:
Class :D

1A5'03 ♥
2-Humility'04 ♥
3-Love'05 ♥
4-Love'06 ♥
5-Patient'07 ♥
6-Hope'08 ♥
1A2'09 ♥
2A2'10 ♥
3A3'11 ♥


Train To Nowhere

Th-Time